Toplam Konu Sayısı 11

Forum: Khalkedon Elektronik - Alışveriş Bölümü

Oyun Konsolları Satışı ve Geliştirme Merkezi

  1. Sticky Thread Sabit Konu: Khalkedon Elektronik İletişim Bilgisi

    Konuyu Açan:  Khalkedon, 23-09-2014 13:59
    iletişim, khalkedon
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 12,628
    23-09-2014, 13:59 Go to last post
    • Cevap: 8
    • Görüntüleme: 7,102
    03-02-2017, 07:16 Go to last post
  1. PS Vita Blackfin

    Konuyu Açan:  Khalkedon, 04-08-2016 13:06
    blackfin, cobra, khalkedon, ps vita
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 3,106
    15-01-2017, 17:57 Go to last post
  2. PS4 HDMI Tamiri

    Konuyu Açan:  Khalkedon, 03-11-2016 14:09
    bakırköy, hdmi, istanbnul, khalkedon, ps4, tamiri
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 2,082
    15-01-2017, 16:21 Go to last post
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 4,172
    06-02-2016, 23:43 Go to last post
  3. İkinci El PS4 Değerinde Alıyoruz

    Konuyu Açan:  Khalkedon, 25-09-2014 16:15
    2. el, ikinci el, ps4
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 61,377
    02-10-2015, 15:17 Go to last post
  4. PS3 Kol Tamiri, Dual Shock 3 Tamiri Yapıyoruz

    Konuyu Açan:  Khalkedon, 02-03-2015 21:43
    İskele, bakırköy, ilk, ps3, sağ
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 10,655
    02-03-2015, 21:43 Go to last post
  5. İkinci El PS3 Değerinde Alıyoruz

    Konuyu Açan:  Khalkedon, 23-09-2014 19:24
    2. el, ikinci el, ps3
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 63,042
    28-11-2014, 17:47 Go to last post
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 35,456
    22-10-2014, 17:10 Go to last post
  6. Laptop Ekran Tamiri Bakırköy

    Konuyu Açan:  Khalkedon, 05-10-2014 22:49
    bakırköy, ekran, laptop, tamiri
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 30,590
    07-10-2014, 22:21 Go to last post
  7. iPad Ekran Değişimi Yapıyoruz

    Konuyu Açan:  Khalkedon, 29-09-2014 23:27
    değişimi, ekran, ipad
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 18,623
    07-10-2014, 22:08 Go to last post
  8. Bütün PS3 Versiyonlarını Kırıyoruz

    Konuyu Açan:  Khalkedon, 23-09-2014 18:34
    downgrade, kırma, ps3
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 40,239
    07-10-2014, 16:31 Go to last post

Konu Gösterimi Seçenekleri

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkon Anlamları

Okunmamış Mesaj
Okunmamış Mesaj
Okunmuş Mesaj
Okunmuş Mesaj
More than 15 replies or 150 views
Popüler Konu Okunmamış Mesaj
More than 15 replies or 150 views
Popüler Konu Okunmuş Mesaj
Closed Thread
Konu Kapalı
Thread Contains a Message Written By You
Konuda Mesajınız Var

İzinleriniz

  • Yeni konu açamazsınız.
  • Konulara cevap yazamazsınız.
  • Eklenti ekleyemezsiniz.
  • Mesajlarınızı editleyemezsiniz.
  •