Toplam Konu Sayısı 14

Forum: Khalkedon Elektronik - Alışveriş Bölümü

Oyun Konsolları Satışı ve Geliştirme Merkezi

  1. Sticky Thread Sabit Konu: Khalkedon Elektronik İletişim Bilgisi

    Konuyu Açan:  Khalkedon, 23-09-2014 13:59
    iletişim, khalkedon
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 13,499
    23-09-2014, 13:59 Go to last post
  1. Ps3 cobra ode oyun güncelleme

    Konuyu Açan:  berker1996, 11-08-2017 16:23
    gta 5 ps3 cobra
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 282
    25-09-2017, 18:47 Go to last post
  2. PS4 HDMI Tamiri

    Konuyu Açan:  Khalkedon, 24-08-2017 17:16
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 201
    24-08-2017, 17:16 Go to last post
  3. PS4 Oyun Yükleme Listesi

    Konuyu Açan:  Khalkedon, 26-07-2017 12:37
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Cevap: 38
    • Görüntüleme: 2,752
    04-08-2017, 14:13 Go to last post
    • Cevap: 8
    • Görüntüleme: 7,823
    03-02-2017, 07:16 Go to last post
  4. PS Vita Blackfin

    Konuyu Açan:  Khalkedon, 04-08-2016 13:06
    blackfin, cobra, khalkedon, ps vita
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 3,324
    15-01-2017, 17:57 Go to last post
  5. PS4 HDMI Tamiri

    Konuyu Açan:  Khalkedon, 03-11-2016 14:09
    bakırköy, hdmi, istanbnul, khalkedon, ps4, tamiri
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 2,318
    14-01-2017, 23:15 Go to last post
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 4,400
    06-02-2016, 23:43 Go to last post
  6. İkinci El PS4 Değerinde Alıyoruz

    Konuyu Açan:  Khalkedon, 25-09-2014 16:15
    2. el, ikinci el, ps4
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 65,115
    02-10-2015, 15:17 Go to last post
  7. PS3 Kol Tamiri, Dual Shock 3 Tamiri Yapıyoruz

    Konuyu Açan:  Khalkedon, 02-03-2015 21:43
    İskele, bakırköy, ilk, ps3, sağ
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 11,172
    02-03-2015, 21:43 Go to last post
  8. İkinci El PS3 Değerinde Alıyoruz

    Konuyu Açan:  Khalkedon, 23-09-2014 19:24
    2. el, ikinci el, ps3
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 67,166
    28-11-2014, 17:47 Go to last post
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 36,089
    22-10-2014, 17:10 Go to last post
  9. Laptop Ekran Tamiri Bakırköy

    Konuyu Açan:  Khalkedon, 05-10-2014 22:49
    bakırköy, ekran, laptop, tamiri
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 32,100
    07-10-2014, 22:21 Go to last post
  10. iPad Ekran Değişimi Yapıyoruz

    Konuyu Açan:  Khalkedon, 29-09-2014 23:27
    değişimi, ekran, ipad
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 20,179
    07-10-2014, 22:08 Go to last post
  11. Bütün PS3 Versiyonlarını Kırıyoruz

    Konuyu Açan:  Khalkedon, 23-09-2014 18:34
    downgrade, kırma, ps3
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 41,963
    07-10-2014, 16:31 Go to last post

Konu Gösterimi Seçenekleri

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkon Anlamları

Okunmamış Mesaj
Okunmamış Mesaj
Okunmuş Mesaj
Okunmuş Mesaj
More than 15 replies or 150 views
Popüler Konu Okunmamış Mesaj
More than 15 replies or 150 views
Popüler Konu Okunmuş Mesaj
Closed Thread
Konu Kapalı
Thread Contains a Message Written By You
Konuda Mesajınız Var

İzinleriniz

  • Yeni konu açamazsınız.
  • Konulara cevap yazamazsınız.
  • Eklenti ekleyemezsiniz.
  • Mesajlarınızı editleyemezsiniz.
  •