Sayfa 1 12 Son SayfaSon Sayfa
Toplam Konu Sayısı 24

Forum: PlayStation 3

PS3 adına bütün konuları bu başlık altında tartışabilir, konu açabilir ve yorumlarda bulunabilirsiniz.

  1. Sticky Thread Sabit Konu: Benim PS3 Hangi Yöntemle Kırılır? CEVABI BURADA

    Konuyu Açan:  Khalkedon, 08-02-2015 22:58
    burada, hangi, kırılır, ps3, yöntemle
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 5,495
    08-02-2015, 22:58 Go to last post
  1. PS3 3000 ve 4000 Oyun Yükleme Yöntemi

    Konuyu Açan:  Khalkedon, 22-11-2016 16:28
    12 Pages
    1 2 3 ... 12
    • Cevap: 115
    • Görüntüleme: 28,700
    21-07-2017, 17:33 Go to last post
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 195
    03-07-2017, 13:28 Go to last post
  2. Question E3 Flasher İle Downgrade Edebilir Miyim?

    Konuyu Açan:  halul812, 03-06-2017 16:42
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 322
    05-06-2017, 13:41 Go to last post
  3. Question Ps3 slİm kasa hardİsk degİstİme yardim?

    Konuyu Açan:  Rious, 02-04-2017 21:50
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 252
    15-05-2017, 21:32 Go to last post
  4. ps3 oyunları hakkında

    Konuyu Açan:  yakamoz, 11-02-2017 22:05
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 436
    11-02-2017, 23:37 Go to last post
  5. PARAM SFO Hakkında

    Konuyu Açan:  yakamoz, 01-02-2017 19:42
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 543
    06-02-2017, 09:35 Go to last post
  6. multiman 4.81 ntfs desteği hk.

    Konuyu Açan:  coolfrw, 03-02-2017 19:13
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 707
    03-02-2017, 19:13 Go to last post
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 609
    31-01-2017, 15:02 Go to last post
  7. PS3 Crysis 2 veya Crysis 3 sağlam link varmı

    Konuyu Açan:  yakamoz, 30-01-2017 17:13
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 776
    30-01-2017, 17:13 Go to last post
  8. PS3 DUPLEX nedir

    Konuyu Açan:  yakamoz, 20-01-2017 23:29
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1,343
    29-01-2017, 15:43 Go to last post
  9. Lightbulb Youtube Kanalındaki Videolar

    Konuyu Açan:  mr.karacayir, 17-12-2016 22:59
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 685
    19-12-2016, 18:40 Go to last post
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 29,001
    23-02-2015, 23:18 Go to last post
  10. PS3 Sistem Yazılım Versiyonu Kontrol Etme

    Konuyu Açan:  Khalkedon, 22-02-2015 00:07
    kontrol, ps3, sistem, versiyonu, yazılım
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 5,107
    22-02-2015, 00:07 Go to last post
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 6,250
    21-02-2015, 17:28 Go to last post
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 6,291
    21-02-2015, 16:35 Go to last post
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 11,554
    10-02-2015, 03:11 Go to last post
  11. PS3 Fabrikasyon Versiyonu Öğrenme

    Konuyu Açan:  Khalkedon, 09-02-2015 23:24
    3.56, downgrade, işlemi, ps3, ps3ün
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 8,604
    09-02-2015, 23:24 Go to last post
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 21,941
    09-02-2015, 20:29 Go to last post
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 4,987
    09-02-2015, 19:59 Go to last post
  12. PS3 Model Numarasını Öğrenme

    Konuyu Açan:  Khalkedon, 09-02-2015 19:33
    belirtilmiştir, model, numarasını, ps3, slim
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 9,445
    09-02-2015, 19:33 Go to last post

Konu Gösterimi Seçenekleri

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkon Anlamları

Okunmamış Mesaj
Okunmamış Mesaj
Okunmuş Mesaj
Okunmuş Mesaj
More than 15 replies or 150 views
Popüler Konu Okunmamış Mesaj
More than 15 replies or 150 views
Popüler Konu Okunmuş Mesaj
Closed Thread
Konu Kapalı
Thread Contains a Message Written By You
Konuda Mesajınız Var

İzinleriniz

  • Yeni konu açamazsınız.
  • Konulara cevap yazamazsınız.
  • Eklenti ekleyemezsiniz.
  • Mesajlarınızı editleyemezsiniz.
  •