Toplam Konu Sayısı 15

Forum: PlayStation 3

PS3 adına bütün konuları bu başlık altında tartışabilir, konu açabilir ve yorumlarda bulunabilirsiniz.

  1. Sticky Thread Sabit Konu: PS3 3000 ve 4000 Oyun Yükleme Yöntemi

    Konuyu Açan:  Khalkedon, 22-11-2016 16:28
    12 Pages
    1 2 3 ... 12
    • Cevap: 119
    • Görüntüleme: 33,112
    13-10-2017, 16:45 Go to last post
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 29,631
    23-02-2015, 23:18 Go to last post
  2. Sticky Thread Sabit Konu: PS3 Sistem Yazılım Versiyonu Kontrol Etme

    Konuyu Açan:  Khalkedon, 22-02-2015 00:07
    kontrol, ps3, sistem, versiyonu, yazılım
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 5,316
    22-02-2015, 00:07 Go to last post
  3. Sticky Thread Sabit Konu: Fat Model PS3 Hangi Yöntemle Kırılır ? - Cevabı Burada

    Konuyu Açan:  Khalkedon, 10-02-2015 03:11
    cobra, downgrade, ode, sistem, yazılım
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 12,377
    10-02-2015, 03:11 Go to last post
  4. Sticky Thread Sabit Konu: PS3 Fabrikasyon Versiyonu Öğrenme

    Konuyu Açan:  Khalkedon, 09-02-2015 23:24
    3.56, downgrade, işlemi, ps3, ps3ün
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 9,170
    09-02-2015, 23:24 Go to last post
  5. Sticky Thread Sabit Konu: Slim PS3 Downgrade Edilebilen ve Edilemeyenler Modeller Listesi

    Konuyu Açan:  Khalkedon, 09-02-2015 20:29
    a/b, farketmiyor, listesi, model, olması
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 23,381
    09-02-2015, 20:29 Go to last post
  6. Sticky Thread Sabit Konu: Fat PS3 Downgrade Edilebilen ve Edilemeyen Modeller Listesi

    Konuyu Açan:  Khalkedon, 09-02-2015 19:59
    downgrade, edilebilen, kasa, listesi, model
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 5,134
    09-02-2015, 19:59 Go to last post
  7. Sticky Thread Sabit Konu: PS3 Model Numarasını Öğrenme

    Konuyu Açan:  Khalkedon, 09-02-2015 19:33
    belirtilmiştir, model, numarasını, ps3, slim
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 10,239
    09-02-2015, 19:33 Go to last post
  8. Sticky Thread Sabit Konu: Slim PS3 Hangi Yöntemle Kırılır ? - Cevabı Burada

    Konuyu Açan:  Khalkedon, 09-02-2015 17:14
    downgrade, işlemi, kırma, sistem, yöntemi
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 12,648
    09-02-2015, 17:14 Go to last post
  9. Sticky Thread Sabit Konu: Super Slim PS3 Hangi Yöntemle Kırılır ? - Cevabı Burada

    Konuyu Açan:  Khalkedon, 09-02-2015 15:33
    cobra, disc, ode, super, swap
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 20,206
    09-02-2015, 15:33 Go to last post
  10. Sticky Thread Sabit Konu: Benim PS3 Hangi Yöntemle Kırılır? CEVABI BURADA

    Konuyu Açan:  Khalkedon, 08-02-2015 22:58
    burada, hangi, kırılır, ps3, yöntemle
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 5,764
    08-02-2015, 22:58 Go to last post
  1. PS3 Hdd Oyun Yukleme Rehberi

    Konuyu Açan:  omer44, 30-09-2017 03:17
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 105
    30-09-2017, 03:17 Go to last post
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 310
    03-07-2017, 13:28 Go to last post
  2. Question E3 Flasher İle Downgrade Edebilir Miyim?

    Konuyu Açan:  halul812, 03-06-2017 16:42
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 526
    05-06-2017, 13:41 Go to last post
  3. Question Ps3 slİm kasa hardİsk degİstİme yardim?

    Konuyu Açan:  Rious, 02-04-2017 21:50
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 311
    15-05-2017, 21:32 Go to last post
  4. ps3 oyunları hakkında

    Konuyu Açan:  yakamoz, 11-02-2017 22:05
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 592
    11-02-2017, 23:37 Go to last post
  5. PARAM SFO Hakkında

    Konuyu Açan:  yakamoz, 01-02-2017 19:42
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 689
    06-02-2017, 09:35 Go to last post
  6. multiman 4.81 ntfs desteği hk.

    Konuyu Açan:  coolfrw, 03-02-2017 19:13
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 966
    03-02-2017, 19:13 Go to last post
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 717
    31-01-2017, 15:02 Go to last post
  7. PS3 Crysis 2 veya Crysis 3 sağlam link varmı

    Konuyu Açan:  yakamoz, 30-01-2017 17:13
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 840
    30-01-2017, 17:13 Go to last post
  8. PS3 DUPLEX nedir

    Konuyu Açan:  yakamoz, 20-01-2017 23:29
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1,599
    29-01-2017, 15:43 Go to last post
  9. Lightbulb Youtube Kanalındaki Videolar

    Konuyu Açan:  mr.karacayir, 17-12-2016 22:59
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 852
    19-12-2016, 18:40 Go to last post
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 6,655
    21-02-2015, 17:28 Go to last post
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 6,577
    21-02-2015, 16:35 Go to last post
  10. multiMAN ver 04.66.05 BASE CEX (20141129)

    Konuyu Açan:  Khalkedon, 07-02-2015 16:47
    04.66.05, 20141129, base, cex, multiman
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 4,547
    07-02-2015, 16:47 Go to last post
  11. 4.53 ofw

    Konuyu Açan:  Khalkedon, 06-12-2014 12:53
    4.53, ofw, ps3ün, sonrasında, usb
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 24,799
    06-12-2014, 12:53 Go to last post

Konu Gösterimi Seçenekleri

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkon Anlamları

Okunmamış Mesaj
Okunmamış Mesaj
Okunmuş Mesaj
Okunmuş Mesaj
More than 15 replies or 150 views
Popüler Konu Okunmamış Mesaj
More than 15 replies or 150 views
Popüler Konu Okunmuş Mesaj
Closed Thread
Konu Kapalı
Thread Contains a Message Written By You
Konuda Mesajınız Var

İzinleriniz

  • Yeni konu açamazsınız.
  • Konulara cevap yazamazsınız.
  • Eklenti ekleyemezsiniz.
  • Mesajlarınızı editleyemezsiniz.
  •